Werken, ontdekken en ontwikkelen tegelijkertijd. Samen helpen wij jou naar werk!

Ontdekken waar jij goed in bent en deze krachten inzetten is ons doel!

Op zoek naar personeel?

Bent u op zoek naar gemotiveerde krachten voor in de bouw, techniek of een van onze andere branches? Voor korte of langere tijd? SNW gaat voor u aan de slag.

Voor wie?

Voor zowel kortlopende projecten als langere samenwerkingen gaan wij op zoek naar geschikte en talentvolle krachten die uw bedrijf kunnen versterken. Wij hebben met al onze uitzendkrachten een persoonlijk contact, hierdoor weten wij  precies wie wij in huis hebben en wie bij uw organisatie past! 

Wij hebben kandidaten voor de onderstaande branches:

Wat kunt u van ons verwachten?

Persoonlijke benadering en het ontwikkelen van onze uitzendkrachten.

Passend werk gericht op de vaardigheden van de werknemer levert voor de opdrachtgever een hogere productiviteit op, oftewel een blije werknemer maakt een blije baas! Wij staan voor de juiste persoon op de juiste plek.

Betrouwbaar

U kunt van ons verwachten dat wij betrouwbare en gemotiveerde uitzendkrachten leveren, zodat de kwaliteit van het werk gewaarborgd blijft.

Flexibiliteit

Daarnaast biedt de flexibiliteit van onze uitzendkrachten een uitkomst voor het werken op projectbasis.

Snel schakelen

Wij zorgen ervoor dat we snel schakelen, zodat u altijd op de hoogte bent en niet voor verrassingen komt te staan.

MVO

Doet uw organisatie aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij werken samen met verschillende zorginstellingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer naar werk toe te kunnen leiden. Natuurlijk bieden wij hierbij wat extra ondersteuning en begeleiden het werktraject. Lees verder…
Geïnteresseerd?

Neem contact op!

In een korte tijd een leuke baan vinden?

Waar wacht je op? Meld je aan!