Werken, ontdekken en ontwikkelen tegelijkertijd. Samen helpen wij jou naar werk!

Ontdekken waar jij goed in bent en deze krachten inzetten is ons doel!

Op zoek naar werk?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Voor korte of langere tijd? SNW zoekt samen met jou naar een geschikte werkplek! SNW heeft werk in de regio’s Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden en de Bollenstreek.

Voor wie?

Werk vinden is niet altijd even makkelijk, zeker als je een tijd geen werk hebt gehad. SNW biedt ook kansen voor mensen die zelf moeilijk werk kunnen vinden. We kijken naar wat je kunt en wat je wilt. We houden daarbij ook rekening met mogelijke arbeidsbeperkingen.

We hebben banen in de:

ZZP'er of freelancer

SNW is ook opdrachtgever voor zzp’ers. Belangrijk is hierbij wel dat je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Ben jij als zzp’er op zoek naar een leuke opdracht? Bekijk onze vacatures of meld je aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

Aanmelden

Vervolg traject

1. Nadat jij je hebt aangemeld, nemen wij contact met jou op. We plannen dan samen met jou een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij samen naar jou werkervaring, waar jij goed in bent, waar jij misschien nog wat hulp bij nodig hebt en wat jou wensen zijn.

2. Wij kijken of wij een opdracht hebben die bij jou past. Zo niet, dan gaan we voor jou opzoek.

3.Wanneer wij een geschikte opdracht hebben, maken wij een afspraak bij de opdrachtgever om kennis te maken. Wij gaan dan met jou mee op gesprek.

4. Als de opdrachtgever denkt dat jij in het team past, maken wij een uitzendcontract voor jou. Deze nemen we samen door en we bereiden je voor op de eerste werkdag.

5. Eenmaal aan het werk, houden wij regelmatig contact om te kijken hoe het met jou en het werk gaat. Hierin geld dat het voor iedereen verschillend is hoe vaak wij elkaar spreken of zien.

Waarom SNW?

Als je kiest voor SNW gaan wij er alles aan doen om de perfecte match te vinden tussen jou en een opdrachtgever. In persoonlijke gesprekken nemen wij jouw wensen serieus. Je hebt een vaste contactpersoon die bemiddelt tus

In een korte tijd een leuke baan vinden?

Waar wacht je op? Meld je aan!