Werken, ontdekken en ontwikkelen tegelijkertijd. Samen helpen wij jou naar werk!

Ontdekken waar jij goed in bent en deze krachten inzetten is ons doel!

Op zoek naar werk?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Voor korte of langere tijd? SNW zoekt samen met jou naar een geschikte werkplek! SNW heeft werk in de regio’s Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden en de Bollenstreek.

Voor wie?

Werk vinden is niet altijd even makkelijk, zeker als je een tijd geen werk hebt gehad. SNW biedt ook kansen voor mensen die zelf moeilijk werk kunnen vinden. We kijken naar wat je kunt en wat je wilt. We houden daarbij ook rekening met mogelijke arbeidsbeperkingen.

We hebben banen in de:

ZZP'er of freelancer

SNW is ook opdrachtgever voor zzp’ers. Belangrijk is hierbij wel dat je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Ben jij als zzp’er op zoek naar een leuke opdracht? Bekijk onze vacatures of meld je aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

Aanmelden

Vervolg traject

Nadat jij je hebt aangemeld, nemen wij contact met jou op. Omdat wij jou graag leren kennen, zal het intakegesprek altijd face-to-face zijn. We bespreken wat jij wilt en kunt. We kijken welke werkzaamheden goed bij je passen, hierna zoeken we een vacature die aan jouw wensen voldoet.

Waarom SNW?

Als je kiest voor SNW gaan wij er alles aan doen om de perfecte match te vinden tussen jou en een opdrachtgever. In persoonlijke gesprekken nemen wij jouw wensen serieus. Je hebt een vaste contactpersoon die bemiddelt tussen jou en de opdrachtgever.

In een korte tijd een leuke baan vinden?

Waar wacht je op? Meld je aan!